Skip to Content Skip to Sitemap

Quinta in the countryside near to the Lagos beach

Portugal, Odiáxere, Algarve

Pets

  • Dog(s)
  • Cat(s)

Duration

  • Period available: 2 months, 3 days
  • Starts: 13 September 2022
  • Ends: 16 November 2022

Testimonials

They have no testimonials

Facilities

They have WIFI

About this assignment

Natuurliefhebbers die een eenvoudig leven prefereren boven luxe en vriendelijk en zorgzaam zijn voor hond Sushi en poes Poekie. Bereidheid om dagelijks een wandeling te maken met Sushi in het natuurgebied achter ons huis.

What responsibilities are required of the house sitter

Liefdevolle verzorging voor de dieren: een luie kater van 9 en een actieve (zwerf)hond van 2 jaar oud. Verzorging van de tuin met o.a. kruiden, bloemen, fruitbomen en wat groente (af en toe)

What are the good features of the property and location

Natuurlijk leven op het platteland. Het woonhuis heeft een ruime badkamer en 2 persoons slaapkamer, wasruimte met wasmachine en droger, woonkamer met palletkachel en keuken met schuifdeur naar het terras. Er is tevens een gastenhuis met 2 persoons slaapkamer, woonkamer, eigen keuken en eigen badkamer. Op het terras is een zwembad.

What does the house sitter need to consider before applying for this assignment

Voorkeur voor natuur boven luxe is belangrijk. De quinta biedt veel privacy en heeft een tuin met boomgaard op een terrein van 1600m2 en ligt in Arão, een buurtschap met her en der wat huisjes. Er is een dorpscafé waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Verder is het vrij geïsoleerd. Het dichtsbijzijnde dorp met winkels ligt op 4 km. En Lagos en Portimão liggen respectievelijk op 11 en 19 km. Het dichtstbijzijnde strand (Meia Praia) ligt op 8 km.

Last updated: 24 April 2022
11 sitters have applied for this assignment

Enlarge map

Testimonials

This member hasn't got any testimonials yet.