Skip to Content Skip to Sitemap

Sitter available

Joeri & Josephine

Netherlands

Testimonials

They have no testimonials

Pet experience

Dog(s), Cat(s), Chicken(s), Farm animal(s)

Police check

They have a police check

Availability

From: 17 August 2023
Until: 28 July 2024

Occupation

Verpleegkundige/Nurse

References

They don't have referees/references

About this sitter

Mijn naam is Joeri (31) en woon samen met Josephine (30). Na jaren gereisd en gewerkt te hebben over de hele wereld zijn we gaan settelen in Groningen. Allebei hebben we een groot hart voor dieren en natuur. Op onze reizen gaan we graag naar wilde natuur om dieren in hun eigen leefomgeving te bewonderen maar zijn net zo gek op hondjes, katjes en andere huisdieren. Door ervaring met reizen met budget zijn we gewend om te leven met weinig luxe en klagen we niet snel. Zo lang er een mooie natuurlijke locatie aan verbonden is zijn we al snel blij.

Why they want to house sit

We willen graag huiszitten om mensen te helpen die het moeilijk vinden om tijd vrij te nemen omdat er veel regelwerk zit in de verantwoordelijkheden thuis, omdat interactie met dieren altijd een pluspunt is dat met geen andere accommodatie te krijgen is en omdat het budgetvriendelijk is.

Their experience

We hebben allebei ervaring met katten en honden. Joeri heeft een half jaar op een kleine melkveehouderij gewerkt in Nieuw-Zeeland. Hier heeft hij de volledige verantwoordelijkheid gekregen om een grote groep kalfjes te verzorgen. Nog steeds een van de leukste ervaringen die hij heeft meegemaakt.

What can they bring to the assignment

Wij werken allebei in de zorg. Josephine als psycholoog en Joeri als verpleegkundige. Deze zorg nemen wij mee als we voor iemands dieren zorgen. We drinken niet, roken niet en houden van structuur en rust. We zijn betrouwbaar, hebben levenservaring en veel motivatie om nieuwe ervaringen te creƫren.

Available to house sit

Africa, Argentina, Australia, Austria, Bangladesh, Belgium, Belize, Bolivia, Brazil, Brunei, Bulgaria, Burma, Cambodia, Canada, Caribbean, Central South America, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Fiji, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Guatemala, Honduras, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Laos, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malaysia, Malta, Mauritius, Mexico, Middle East, Moldova, Monaco, Nepal, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, North East Asia, Norway, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South East Asia, South Korea, South Pacific, Spain, Sri Lanka, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Uruguay, Vietnam

Availability dates

From: 17 August 2023
Until: 28 July 2024

Do they charge?

They don't charge for house sitting services

Membership

MindMyHouse member since 2023

Personal details

Age: 26-35 years old
Family status: Couple

Total sits

Total completed house sits: 1

Testimonials

This member hasn't got any testimonials yet.

References

You need to be logged in to see this house sitters' references.

Last updated: 24 April 2023